Емили Стой ЕООД е строителна компания основана през 2010 г. и оттогава специализира в областта на строителството на нови жилищни сгради, офиси, търговски площи, външни обекти, ремонти, реставрации.

Благодарение на висококвалифицирания си екип с доказан опит през годините, фирмата е реализирала множество успешни проекти, като жилищни сгради, търговски обекти, паркове, градини, семейни къщи и много други в цяла България. Участник в много общински проекти, фирмата е изградила добрата си репутация, предоставяйки качествена работа, спазени срокове и внедрени иновации във всеки свои обект.

Ние вярваме в успеха на всеки наш клиент и това ни дава допълнителна мотивация при изпълнението. Управата и екипа на фирма Емили Строй ЕООД е на Ваше разположение. Тук сме, за да превърнем Вашите мечти в реалност. Идеите от Вас, изпълнението от нас.

Строителна фирма Емили Строй ЕООД предлага на своите клиенти гъвкави начини за разплащане. През годините, ние изградихме име на лоялен и коректен партньор. И все още продължаваме да се доказваме на пазара.

Нека сбъднем Вашите мечти днес

На сайта ни имате възможност да се запознаете с Нашата дейност, както и да разгледате обектите, по които сме работили и работим. Фирмата разполага с строителни материали, професионална техника и екип с дългогодишен опит в областта. Ние сме правилният избор!